Door de Coronacrisis is het erg druk bij de vervoerders in Nederland en Wereldwijd! De kans is groot dat de bezorging van je bestelling langer duurt. Helaas hebben wij dit niet in de hand. Onze excuses hiervoor!
○ Voordelige Levering € 2,99 ○ GRATIS vanaf € 45,00 ○ Eenvoudig retourneren ○ Niet goed, geld terug ○ Bestellen zonder account!

Verzenden € 2,99 - GRATIS vanaf € 45,00

 🤝 Ons verhaal

StoereLook.nl is een jong bedrijf dat is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen én zelf stoere, handige accessoires te hebben. We speuren dan ook de gehele wereld af op zoek naar producten die we zelf ook leuk vinden.  We delen onze zoektocht dan ook graag met jullie. Op StoereLook.nl vind je dan ook o.a. Gadgets, Kettingen, Horloges, Leren armbanden en Riemen terug die onze persoonlijke smaak en dat van vele andere kunnen waarderen. 

Wij zijn altijd op zoek naar STOERE gadgets, must-haves. Mocht je ideeën/aanvullingen hebben dan horen we dat graag en gaan voor je op zoek.  

We hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze StoereLook artikelen. Daarnaast is het ook belangrijk dat we onze artikelen tegen een groothandels én concurrerende prijs kunnen aanbieden. 

We hebben met onze wereldwijde, fabrikanten en leveranciers afgesproken dat zij de producten direct naar je huisadres toe sturen. Hierdoor besparen we in Nederland dure transport- en opslagkosten. Op deze manier van verzenden dragen we ook ons steentje bij aan het milieu door géén opslag of winkel nodig te hebben en door het feit dat het product niet twee keer hoeft te worden verzonden.

 

🤝 Klantenservice

Wij vinden het erg belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je zoektocht in de meest Stoerste Webshop van Nederland. Daarom is het onze missie om een zo goed optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Mocht je ondanks onze inspanningen ergens niet tevreden over zijn stuur ons dan een persoonlijk mailtje in plaats van negatief roeptoeteren op social media.  

 

🤝 Stoere prijzen

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor jou Stoere Look :) Daarom hebben we er voor gekozen jouw Stoere Looks direct, wereldwijd vanuit de fabriek of leverancier naar je op te sturen. Zo kunnen wij besparen op dure opslag en transport kosten in Nederland en kunnen we hierdoor jou de producten voor een goede en concurrerende prijs aanbieden.

Hou daarom rekening met levertijden van tussen de 7 en 14 dagen voor Nederland en 15 tot 30 dagen voor België!

 

🔥 Belangrijk voor jou om te weten is het volgende:

Als je vragen en/of opmerkingen, tips, suggesties, klachten, complimenten 👍  hebt dan kun je die kenbaar maken door een email te sturen naar: 

  Email hier naar StoereLook.nl  
Wij zijn er voor je ❣

 

🤝 Bedrijfsinformatie

Onze bedrijfsgegevens staan in het visitekaartje!

Nevvid bedrijfs gegevens

Dit adres is GEEN bezoekadres; StoereLook.nl is een ONLINE winkel! 

© StoereLook.nl 2018-2021. Alle rechten voorbehouden!

 

Copyright
Niets van deze website/webpagina mag worden weergegeven, bewerkt, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van StoereLook.nl. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal, zijn voorbehouden aan StoereLook.nl en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van StoereLook.nl is ten strengste verboden.
Terug naar boven