Door de Coronacrisis is het erg druk bij de vervoerders in Nederland en Wereldwijd! De kans is groot dat de bezorging van je bestelling langer duurt. Helaas hebben wij dit niet in de hand. Onze excuses hiervoor!
○ Voordelige Levering € 2,99 ○ GRATIS vanaf € 45,00 ○ Eenvoudig retourneren ○ Niet goed, geld terug ○ Bestellen zonder account!

Verzenden € 2,99 - GRATIS vanaf € 45,00

Disclaimer met betrekking tot Facebook / Instagram of Facebook Inc.

○ StoereLook.nl maakt géén onderdeel uit van de Facebook / Instagram website of van Facebook Inc..

○ Tevens wordt deze website niet ondersteund en/of gepromoot door Facebook / Instagram in welke vorm dan ook.

○ Facebook / Instagram is een handelsmerk / handelsnaam van Facebook Inc.. 

 Stoerelook.nl gebruikt het Facebook / Instagram platform om te adverteren op Facebook en Instagram.

○ Heb jij of iemand anders klachten of problemen met de producten die verkocht worden en/of gekocht zijn op StoereLook.nl neem dan a.u.b contact op met ons en niet met Facebook Inc..

○ Heb jij of iemand anders klachten en/of problemen met de service en/of medewerkers van StoereLook.nl dan mag er onder géén beding contact worden gezocht met Facebook Inc..

○ Er moet ten alle tijde altijd eerst contact worden gezocht met ons bedrijf / medewerker en NIET met Facebook Inc. of andere vormen van (sociale) media kanalen!

 StoereLook.nl en haar medewerkers zijn zèlf aansprakelijk voor alles wat er op deze website gebeurt en wordt verkocht/aangeboden.

Dit is niet Facebook / Instagram wat een aantal mensen schijnen te denken!

 StoereLook.nl en haar promotie/verkoop is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook / Instagram of Facebook Inc.

 

Als je vragen en/of opmerkingen, tips, suggesties, klachten, complimenten 👍  hebt dan kun je die kenbaar maken door een email te sturen naar:  

StoereLook.nl email

Wij zijn er voor je ❣

 

Bedrijfsinformatie visitekaartje StoereLook.nl

 Onze bedrijfsgegevens staan in het visitekaartje!

Dit adres is GEEN bezoekadres; StoereLook.nl is een ONLINE winkel! 

© StoereLook.nl 2018-2019. Alle rechten voorbehouden!

Copyright
Niets van deze website/webpagina mag worden weergegeven, bewerkt, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van StoereLook.nl. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal, zijn voorbehouden aan StoereLook.nl en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van StoereLook.nl is ten strengste verboden.

Terug naar boven