Door de Coronacrisis is het erg druk bij de vervoerders in Nederland en Wereldwijd! De kans is groot dat de bezorging van je bestelling langer duurt. Helaas hebben wij dit niet in de hand. Onze excuses hiervoor!
○ Voordelige Levering € 2,99 ○ GRATIS vanaf € 45,00 ○ Eenvoudig retourneren ○ Niet goed, geld terug ○ Bestellen zonder account!

Verzenden € 2,99 - GRATIS vanaf € 45,00

Bestelling en Levering

StoereLook.nl is een bedrijf opgericht door mensen net als jij. We speuren de gehele wereld af op zoek naar producten die we zelf ook leuk vinden. 

We hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze StoereLooks artikelen. Daarnaast is het ook belangrijk dat we onze artikelen tegen een groothandels én concurrerende prijs kunnen aanbieden. 

We hebben met onze wereldwijde, fabrikanten en leveranciers afgesproken dat zij de producten direct naar je huisadres toe sturen. Hierdoor besparen we in Nederland dure transport- en opslagkosten. Op deze manier van verzenden dragen we ook ons steentje bij aan het milieu door geen opslag of winkel nodig te hebben en door het feit dat het product niet twee keer hoeft te worden verzonden.

Lage leveringskosten 

We kunnen daarom dan ook de leveringskosten heel laag houden.  Per bestelling maar € 2,99 

Bestellingen geplaatst vanuit Nederland hebben een levertijd tussen de 7 en 30 werkdagen

Bestellingen geplaatst vanuit België hebben een levertijd hebben van 15 tot 35 werkdagen!

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 21 dagen na ontvangst van je bestelling gemakkelijk retourneren.

Track and Trace

Onze producten kunnen uit de hele wereld komen.

Vanaf ongeveer 10 werkdagen is je pakket traceerbaar met de Track en Trace code die je van ons krijgt. Klik hier om je bestelling te volgen.

Gratis Artikelen

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor artikelen die je gratis kunt bestellen rekenen we € 6,45 verzendkosten per 1 gratis product. 

Vragen over je bestelling?

Heb je nog vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met die vraag! Kijk daarom eerst even op de Veel Gestelde Vragen pagina of jouw vraag er tussen staat. FAQ Klik hier!

Terug naar boven